Audi Cabriolet Club Nederland

Meeting 2 Juni 2013

Algemeen

Verslag meeting

Met dank aan Yvonne voor het verzorgen van het volgende verslag:

Wij, Peter (Klaassen) en ik waren er al vroeg bij Audi dealer Hoogenboom en konden op ons gemak de nieuwste Audi modellen bekijken in de prachtige en net opgeleverde vestiging van Hoogenboom Audi Centrum op de Zuiderparkweg in Rotterdam.

We werden voorzien van koffie en langzamerhand kwamen de andere deelnemers van de 1e Audi Cabrio Toertocht binnendruppelen. Uit Alkmaar, Zandvoort, Zoetermeer... Een mooie vertegenwoordiging uit heel Nederland! Na de rondleiding door het pand stond er een uitstekende lunch klaar, verzorgd door de firma Hoogenboom. Frits en Rene hielden een korte introductie, we kregen de papieren voor de puzzeltocht uitgereikt en konden vertrekken.

De rit ging via Rhoon richting Zeeland, over de Grevelingen, door Den Bommel en Stad aan 't Haringvliet. Met stralende zon, over landelijke binnenwegen en bijzondere vergezichten reden elf Audi's, een glimmende sliert van genietende cabriorijders! In Dirksland maakten we een stop bij Cafe 't Anker om daar iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Er ontstonden geanimeerde gesprekken en waar iedereen het over eens was: dit was leuk, gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Helaas moesten wij afhaken omdat er nog een verjaardag op de agenda stond, we hadden graag de rit helemaal willen uitrijden.

Wat ons betreft: Rene en Frits: bedankt voor de organisatie en overige deelnemers: bedankt voor de gezelligheid. De volgende keer zijn wij er zeker weer bij!

  • foto's_2_Juni_2013


  • © 2013 www.audicabrioletclub.nl